Informacje prasowe

NU-MED Grupa duże znaczenie przywiązuje do informowania o swojej działalności w zakresie świadczeń medycznych. Sprawne i szybkie dotarcie z informacją do pacjenta to też szybka reakcja na potrzeby zdrowotne i tym samym skuteczniejsze leczenie. Dlatego współpracujemy z prasą, rozgłośniami radiowymi, stacjami telewizyjnymi i portalami ogólnymi, specjalistycznymi i społecznościowymi, za których pośrednictwem informujemy o naszych działaniach. Środki masowego przekazu żywo interesuje postęp w medycynie, dlatego rozwój ośrodków NU-MED i sprzęt medyczny, w jaki te ośrodki są wyposażane budzi powszechne zainteresowanie. W tym miejscu publikujemy część materiałów, które trafiły do opinii publicznej. Jednocześnie, dziennikarzy zainteresowanych tematyką zdrowotną, zwłaszcza w zakresie onkologii, zachęcamy do kontaktu.

Adresy e-mail:

Informacje prasowe

Nu-med S.A
ul. Królewiecka 146,
82-300 Elbląg

Projekt i realizacja © 2014 agencja reklamowa soluma – projektant stron www
Wszystkie materiały zawarte na stronie chronione są prawem autorskim i bez zgody nie mogą być używane i powielane.

Content

Od 1 stycznia 2015 r. rozpoczęliśmy leczenie pacjentów zgodnie z tzw. szybką ścieżką onkologiczną.

Szczegółowe informacje dla pacjentów oraz szpitali zainteresowanych współpracą w ramach pakietu onkologicznego uzyskacie Państwo pod nr
tel. 55 235 89 01.